Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Fabio Aurelio
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Transferi i Glasine
Tonča
Reds Confirm Aurelio Capture

Zvacnicno je i Fabio potpisao. Odavno se vec pominje njegov transfer, sa malim pauzama, tako da otprilike svi znamo sta to znaci - verovatno Traore gubi svoje mesto u rotaciji (konacno). Sada smo na poziciji levog beka jako dobro pokriveni. Uz Riisea na toj strani odbrane mislim da imamo najbolji dvojac u ligi na ovoj poziciji. Cak ce Riise povremeno moci da drzi poziciju krila, dok ce Aurelio ostajati pozadi.
Cijena? Sitinica! wink.gif
stara lfc
za sad katastrofa!!!
The_Kop
Shtoooooooooo??? Shta mu fali??? Bash sam zadovoljan sa njim...To shto ga Rafa gura na krilo nije njegova krivica...Sam Aurelio je rekao sto puta da je on prvenstveno levi bek i da je to njegova prava pozicija...A to shto se Rafa tripuje...
Tonča
Pa odigrao je Fabio i na beku par tekmi (mozda 50-50) i nije me zadovoljio. Konkretno ja mislim da je dobar igrac, i da ce se ubrzo snacni. Dosada mi se cini da se nekako stapao u losu igru celog tima.
The_Kop
QUOTE(Tonca @ Sep 14 2006, 03:18 PM) [snapback]3852[/snapback]

Pa odigrao je Fabio i na beku par tekmi (mozda 50-50) i nije me zadovoljio. Konkretno ja mislim da je dobar igrac, i da ce se ubrzo snacni. Dosada mi se cini da se nekako stapao u losu igru celog tima.


Ok, slazem se sa tobom ali daleko je od KATASTROFA!!! Ali pokazao je par puta da je ODLICHAN igrach i da che biti veliko pojachanje (nadam se smile.gif )
undertaker
I pre sam napisao da je Rafa u Valensiji cesto selio Aurelia na krilo, zadnjeg veznog i tako dalje. Ocito ga toliko ceni da misli da moze da igra na svim pozicijama (ili ima tu josh neshto ohmy.gif ). Na krilu je bio ocajan, na beku nije pruzio svoj maximum, i kao shto vec rekoste uklopio se u loshu igru cele ekipe. Verovatno je i promena sredine doprinela tome. Ali katastrofalan je koliko i ceo tim, nishta vishe, nishta manje. Ali Rafini tripovi sa kombinovanjem pozicija me izludjuju.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.