QUOTE (Svebor @ Jan 20 2019, 06:32 PM)

Kapiram da gura Keitu na krilo jer 6 jos uvek ne moze da igra, a 8 nemamo u ovoj formaciji...that being said, ni krilo ne moze da igra pa...
A na 10 da ga stavi, to nikako? Savršena utakmcia da se i to proba, Shaqiri odmarao, dakle mogla je ona stara trojka napred i iza njih Keita kao desetka. Ali ne! Bolje da SVA ČETVORICA igraju na pozicijama koje im nisu optimalne

OK, jesu svi oni mobilni pa menjaju mesta, ali ipak imaju neku primarnu poziciju.
Dakle, umesto:
Mane Bobi Salah
Keita
mi smo gledali:
Salah
Keita Bobi Mane
Kao da prošle sezone nije ni bilo, kao da nismo kidali sve redom sa Bobijem na false 9, kao da Salah nije zabio 40 jebenih golova sa krila.
QUOTE (Digital_Jesus @ Jan 20 2019, 04:34 PM)

Moguće, ali u poslednjih 6-7 godina, Fifa > PES po pitanju gejmpleja, a verujem i drugih manje bitnih stavki.
To stvarno nije moje iskustvo. Fifu sam poslednji put igrao pre možda tri-četiri godine i tu sam imao utisak da je 50-50 sa pesom po gejmpleju, jedino je jebada oko licenciranja bila protiv Konamija. Ali od kako sam se navikao da sačekam kvalitetan patch, počeo sam da igram samo Japance. Verujem da su odlučili da nagrade moj devotion dodavanjem LFC u tu šačicu timova koji su im licencirani od starta.
Ali realno, ne igram ja to mnogo. Mator sam čovek, refleksi oslabili... kad mi svrati neko dete iz rodbine, obično me odere na čistu mladalačku brzinu i agilnost, kao Zaha Milnera.
Ipak nam se Klajnova pozajmica za sada nije obila o glavu iako je to sve vreme visilo u vazduhu. Milner ništa nije mogao protiv Zahe, ali to nije njegova krivica već onog koga je tu stavio... Sreća pa za sledeću utakmicu neko od TAA/Gomez bi trebalo da bude spreman da igra na desnom beku.
Nisam siguran kako to misliš, u subotu nisu sposobni ni da treniraju a u sredu će biti spremni da počnu utakmice? I ne znam kako nam se nije obila o glavu, tri gola primljena kod kuće plus crveni karton - koliko treba da smo primili, pet komada?
Igraće nam desno Camacho vs. Leicester a Milner vs. West Ham, videćeš. Boga pitaj kako ćemo tu proći, odbrana juče nije ni na šta ličila.