QUOTE (Take Two @ Dec 29 2018, 08:46 PM)

Pitaju Klopa "Bili ste u uspešnim klubovima, da li ste
ikada igde osetili ovakvo uzbuđenje među navijačima?"
Srećom on lepo kaže "Lagao bih ako kažem da nisam, u Majncu je ceo grad poludeo kad smo osvojili promotion, posle u Dortmundu oko titule isto". Ne znam što im stalno nabacuju ove poltronske voleje, sugerišu im da kažu "Ne, nikada i nigde, ovi navijači ovde su apsolutno najbolji na svetu." Marš bre.
Koliko me ovo samo izluđuje, svako normalan zna da se "čuveni" Liverpulov Kop odavno ne može meriti sa Žutim zidom na Vestfalenu. I opet iznova glupavi ljudi traže nekakva poređenja, i islilovano traže neku veličinu i kult u atmosferi i stadionu koji odavno ima problem upravo sa tim. Danas su se "navijači" smorili na 4:1 oko 60. minuta, ono je tužno bilo slušati, sa nekim pesmicama tu i tamo, i vrlo jasnim navijanjem grupice iz Londona.
Ono što je bitnije, mi i dalje šamaramo. Koga i kad stignemo, ovo je neviđeno. Kažem neviđeno jer nam je igra npr danas puna nekih trzavica, gluposti, Lovren se nešto zaleće ispada, pa opet nabijemo 5 komada sa lakoćom. Takođe mi je neverovatno da i dalje delujemo kao da smo na 50-60% mogućnosti i želje i htenja haha.
Na Etihad treba ići šmekerski, da se napadne, da se dobije. Tako se osvajaju titule, i tako se šalje poruka. Ako bi dobili tu tekmu, svi ostali klubovi bi ulazili u tekme sa nama da nam se naguze, kao što se Sitiju dešavalo dobrih 18 meseci.