Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Liverpul - Crvena Zvezda
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Utakmice
moony
Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino

Mignolet, Lovren, Moreno, Milner, Lallana, Sturridge, Origi

Da ne raspravljamo u Jurgen Junior, nadajmo se da ćemo imati nešto pozitivno da komentarišemo ovde.

Jako slaba forma u poslednje vreme, bar u odnosu na ono na šta smo navikli krajem prošle sezone. U sličnoj situaciji smo prošle godine išli u Maribor (samo sa lošijim rezultatima), a znamo šta je tad bilo.

Postava je dobra za napad sa svih strana ukoliko ova trojica napred odluče da bi hteli da daju neki gol, a sredina mi deluje dosta stabilno ako se Fabinjo konačno uklopio.

Nadajmo se dobrom rezultatu da nas pokrene opet.
Take Two
Salah najzad skratio kosu, slavljen da je Prorok! Ako nam to ne preokrene sezonu, ništa neće.
redsi
Pa gde je Klop instalirao ove zube, kod stomatologa za konje?
Take Two
Stuki izdominirao na QB poziciji kad je ušao sa klupe. Šteta što ne igra svake nedelje protiv indisponiranih srpskih rekreativaca.

Trebalo je da im munemo još koji, da stignemo PSG gol razliku.
bokeli
Rutinski, Robertson fenomenalan ne samo veceras, vec od pocetka sezone decko igra sjajno.
Fabinjo se uhodava jos, videcemo, nekako mi mlitav sav. biggrin.gif

Bilo bi odlicno kad bi Napoli i PSZ ponovili ovaj rezultat od veceras i u Napulju, da udjemo sa lepom prednoscu pred zadnja 2 kola
Svebor
Rekreativno loptanje, uz par zanimljivih akcija...meni ok.
moony
Bitno da nije bilo stresa i previše truda. Sva trojica napred dali golove, Šaćiri opet glavni kreativac, Fabinjo sve bolji kako je tekla utakmica, Vajnaldum i Staridž standardno dobri. Odbrana solidna kad god je zatrebalo.

Jedina loša tačka mi je Lalana, ne vidim trenutno kako može da doprinese timu. Nadam se da neće biti previše potrebe da računamo na njega osim kao na izmenu na krilu kad je rešena utakmica.
Take Two
Lallana je i na papiru bio najdalje od prve postave, celu prošlu sezonu se oporavljao od povrede a početkom ove se opet povredio. Ima vremena i za njega, meni je on za poziciju desetke bolji nego Shaqiri... iako će obojica to igrati samo protiv slabijih timova. Ljiljanu pustiti sa lanca na Kardif za vikend, npr.

QUOTE (bokeli @ Oct 24 2018, 11:50 PM) *
Fabinjo se uhodava jos, videcemo, nekako mi mlitav sav. biggrin.gif


Gde mlitav, tukao je i tuđe i svoje, a na lopti odličan. Dupli pas sa Salahom u prvom poluremenu, Hendo ili Gini to nikad ne bi tako sa osećajem odigrali. Jeste da je samo Zvezda u pitanju, ali meni je ovo veliko ohrabrenje. I Klopp ceni da je bio najbolji na terenu večeras.

Digital_Jesus
Fabinho je bio odličan sinoc - lepo je obavio zadatke za funkciju DM-a, mada, ruku na srce, nije ih imao baš mnogo. Ono gde je najviše doprineo jeste to što je često slao loptu napred. Henderson i Wijnaldum uglavnom dodaju prvom do sebe i to najčešće bude nazad ili po strani, dok je Fabinho slao lopte u napred i ispred igrača, pa je i ta tranzicija ka napadu delovala mnogo tečnije.

Generalno se slažem sa "mnenjem" da u poslednjih mesec+ dana grajndujemo rezultate i da to nekada ne deluje niti lepo niti uverljivo. Očigledno je da udarna trojka još nije dostigla formu iz prošle sezone i pitanje da li će je ikada uopšte i dostići, ali je svakako realno očekivati da će vremenom biti sve bolji. Međutim, za razliku od prošle godine, pre svega tu mislim na prvi deo sezone, takvo grajndovanje uopšte ne bi ni bilo moguće jer smo clean sheet imali svake prestupne... S druge strane, ne verujem da je ovakav način igre naprosto slučajan, sasvim mi je razumljivo da sa ovom odbranom čuvamo rezultate kao što je 1:0, da se ne srlja i da se igrači manje troše.

Jako bi bilo važno da se dobije Kardif, pa onda na megdan Arsenalu gde ćemo verujem videti malo jasnije na čemu smo.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.