Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: LFC-BHA
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Utakmice
Take Two
Take Two
Rutinirano za sada, gol kao preslikan iz PES kontre kad se otme lopta na sredini a AI momentalno izgubi svest o tome gde je koji napadač.

Trebalo je malo jače da pritisnemo do 2-0, bezveze sa opuštamo i dajemo im priliku da se prisaberu u drugom poluvremenu.
Pedja_Nbg
Салах превише опуштен. Морао је пасти још један. Али како год, уписана три бода.
1jeAhonen
Dobar pokušaj Arnolda i odlična odbrana Alisona za nova tri boda i klin šit.
S t a n l e y
Jel se još neko presekao kod onog drugog Alisonovog driblanja jedan na jedan?
1jeAhonen
Stvarno glupiranje, bas nam treba jos jedan novi Karijus ili Minjole, umalo...ne bi valjalo da tako jeftino proda pozitivnu sliku s starta sezone.
S t a n l e y
Fantastično je što konačno imamo smirenog golmana koji razmišlja i koji ima stabilnu psihu i neosporiv talenat ali ipak ne bi trebalo ni preterivati u tome pa da dolazi do driblanja svako malo. Nadam se da će ga Klop umeriti kad je to u pitanju...

Inače, dobro je. smile.gif
1jeAhonen
Nije toliko ni do njega koliko do igraca koji mu non stop vracaju loptu u noge umesto da traze resenje sami prema sredini terena, a ako su primorani bolje je i u aut izbaciti nego navlaciti napadace na golmana.

Ne mozes ocekivati da ce golman kao poslednji igrac ici uvek u dribling sigurno kao da je na sredini terena i imati tehniku Ronalda ili Mesija...

Srecom, ko sto ti rece, ovaj nas izgleda nije bas glup da misli da je tako dobar sa loptom ali poigravanja se surovo kaznjavaju.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.