Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Huddersfield vs Liverpool
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Utakmice
Digital_Jesus
Sve osim pobede večeras će biti sasvim dovoljan znak da smo ušli u rezultatsku krizu. Priča se da će Klopp odmarati VVD-a za Totenhem, tako da nas u štoperskom tandemu očekuju dobro poznata lica. Bez obzira na okolnosti, optimistično očekujem pobedu večeras.
Dee Jay
Daj da pobedimo ovo, da se trgnemo. Istina je sto kaze TT, jedva smo dosli dovde sa sve Kutinjom i Salahom na 110%, ali ovakve bi morali da bijemo i bez Kutinja, koliki god problem imali sa kreativnoscu.

Robertson i Gomez moraju da se vrate, a voleo bih umesto Dzana i Vijnalduma da vidim Hendersona i Milnera i mozda neki 4-2-3-1/4-4-2:

Gomez - Matip - Lovren/VVD - Robertson

Ox - Henderson - Milner/Dzan - Mane

Firmino - Salah

dzoker
Ova sredina deluje daleko pristojnija nego Dzan, Ox i Dzini
Take Two
Na papiru svakako, a sad u kakvoj su formi Hendo i Milner ostaje da se vidi.

Komotno bi mogao umesto Cana neko ofanzivniji, npr. Ox, mada to je manje-više isto sranje.

Predviđam ubedljiv nerešen rezultat.
Dee Jay
CITAT (Take Two @ Jan 30 2018, 08:23 PM) *
Predviđam ubedljiv nerešen rezultat.


1:4 lfc.gif
S t a n l e y
Rutinska pobeda (sa više poseda nego gegenpresinga). lfc.gif
Djotun
Super je što smo ovo dobili jer bi bio epski meltdown da nismo, i internet bi bio nepodnošljiv.
Ako bi neki laik pogledao našu sredinu terena, video bi da mi zapravo imamo dve trojke za sredinu (današnja, Can-Hendo-Milner, i da kažem druga Wij-Ox-Lallana).
I sa tim bi se moglo nekako, na guzove uz ok raspored i neigranje kupova, dovući do tog četvrtog mesta.. Međutim mene užasava to da njih šestorica čine tačno POLA jednog kreativnog igrača, 4 engleza precenjena, turčin koji odlazi i nindža kornjača holandska kome je osmeh najveći adut. Neozbiljno i tanko.
Digital_Jesus
Nisam bio u prilici da se u potpunosti posvetim utakmici, nego samo blic pogled s vremena na vreme i golovi. Međutim, 0:3 verovatno ne ostavlja mnogo mesta za neku veću kritiku.

Jako bitna pobeda, pogotovo što je Arsenal večeras izgubio od Svonsija - ja ih još uvek ne otpisujem za trku za top4. Ako sutra bude povoljan rezultat u Londonu, odnosno sve osim pobede Totenhema, to otvara nam mogućnost da ih sa manje pritiska dočekamo za vikend i održimo prednost od 4/5 bodova ili je čak povećamo na 7/8 što bi nam u ovom trneutku neizmerno značilo.

S t a n l e y
Izgleda da ništa neće biti od prosipanja Totenhemovih bodova večeras ali ionako, moje mišljenje je da dok se ne oslonjaš na sopstvene bodove, nema tu ništa. Bilo šta.

U se i u loptu ispred sebe.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.