Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Mohamed Salah #11
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Jürgenovih Jedanaest
Stevie_G
Najbolji igrac ove sezone nema temu, kao i mnogo drugih iz 17/18 squada. Pa da pocnemoS t a n l e y


Ne znam da li je ovo 100% tacno ali ako jeste, svaka cast Salahudinu, covek i po. batman.gif
Take Two
Užasno me nervira Klopovo insistiranje na Salahu u špicu. Čovek je neuporedivo opasniji sa krila, desnog ili levog, kad može da se ušunja ili probije na čistu brzinu. Ipak, on ga svako malo gurne u sam špic napada gde ne može ama baš ništa da uradi. Da zagradi loptu ne ume, da je prosledi glavom ne ume, da pobegne štoperima ne može kad ga gledaju...

Jedno je igrati na kontre, a nešto sasvim drugo šibati duge lopte na egipatskog Owena u nadi da će nekim čudom da se izmigolji i u trku sam sve završi. Najgori fudbal igramo kad se to pokušava. Ostavi ga na krilu, jebote! Kad se umori pa ne može da pomaže u odbrani, menjaj ga! Nemoj da ga forsiraš na poziciji gde džabe troši snagu a obično ne uradi ništa.
Digital_Jesus


Majstor lfc.gif superman.gif
Dee Jay
Koliko djubre treba biti da izjavis ovako nesto:

CITAT
"But in my opinion, there is no player better than him in terms of continuity, every three days, competitions, three days. Maybe the numbers say someone is better than him but this season, there has been no one better than him.

"That's my opinion but players can have another one. But in the end, in the summertime, we will be at home being champions."


Kada neko uradi uradi sustinsku stvar u fudbalu kao igri 31 put u debitantskoj sezoni, pa jos u timu u razvoju kao sto je Liverpul, kako mozes da kazes da su to samo brojevi?

KDB bi u svakoj drugoj sezoni uzeo POTY, istina, ali Salah je jednostavno bio fudbaler bez premca ove sezone.
Svebor
Bravo Sale! Hail.gif
Djotun
Najgluplje od svega je što se taj seronja ljuti na odluku koju su izglasali svi fudbaleri, čini mi se svih divizija, engleskog fudbala. Znači nije jebena tnjiter anketa.
Kakav arogantni smrda. angry.gif
Take Two
Šta vam je, svaki ciga svoga konja hvali, normalno da će da podrži svog igrača. Mogao je da kaže da bi KDB dobio i američke predsedničke izbore da se kandidovao, potpuno je nebitno.

Sam KDB je odavno rekao da bi Salah trebalo da dobije nagradu ove sezone, pokazao telefon da dokaže da je i sam glasao za njega.
Digital_Jesus
Salah potpisao novi petogodišnji ugovor, navodno 200k nedeljna plata. Ako je verovati Džojsu, u ugovoru nema release clause.

Svebor
Najs. cool.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.