Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Brighton & Hove vs Liverpool FC
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Utakmice
Pedja_Nbg
redsi
Prenos?
S t a n l e y
Prenos na SK5 ko ima...
Stevie_G
Coutinho nije normalan, kao protiv dece da igra. Wizard Kuki Hail.gif
dzoker
Kolko lud mec samo da udje kerina da im uvaljamo jos koji. Jos gledam na nekom strimu sa ludim arapinom komentator sto vristi bez prestanka haha covece koje ludilo.

Kutinjo Hail.gif Hail.gif Hail.gif
Stevie_G
Gini stopercina

Kuki jos jednom Hail.gif
Take Two
Od pet golova samo jedan nije izmislio Coutinho biggrin.gif

Can-Lovro-Gini najbolja zadnja linija koju smo videli ove sezone ohmy.gif Jeste da je samo Brighton, ali ipak...
1jeAhonen
Da nema promaje, bila bi petarda, bez gledanja na sat. A i ovako je petarda. Roberto Firmino Barbosa de Oliveira, meto dva.
Goran LFC
Dobro smo prosli ali tako to ide kad ide ali da smo dobili onaj go na 2:0 kad smo dali odmah iz kontre treci mislim da bi bilo svasta da se vidi !
Nazalost pozadi i dalje sve suplje spaso nas je minjole par x a i njih nije islo. Ai vreme da i nas malo krene posle onih kiksova.
Djotun
Jel se tripujem ili Cou nekako ne moze u MID 3, deluje nezaustavljiv sa levog krila, a kad je iza Mane Firmino Salah trojke kao da ne zna ni šta će ni gde će..
BeFair
Meni bas deluje obrnuto, i danas je vise igrao centralno iza Firmina i Salaha nego sto je bio levo
Take Two
Pa da. Ja bih rekao da je njemu podjednako udobno u obe pozicije, ali za tim je valjda jasno šta je bolje. Ako napred imaš zveri kao što su Mane i Salah, naravno da više ima smisla da iza njih igra Coutinho nego da neko sedi na klupi.

Veća je gužva kad igra u sredini, zato manje flashy izgleda nego kad je na levom krilu gde često bude izolovan protiv RB. Ali izuzetno je značajno da u sredini imamo nekog sposobnog da zadrži loptu i okrene se licem prema golu, da pogleda ko se kad ubacuje... onaj pas spoljnom pre par utakmica kad je izbacio Salaha pred golmana, to Can ili Wijnaldum ne umeju ni na igrici da izvedu.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.