Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Liverpool FC - Leeds
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Utakmice
Djotun
E prošli smo u polufinale, ono.
Odlična akcija kod drugog gola i prvenac za mladjanog drvogori.
Svebor
Bravo za Vudija, najmlađi strelac u istoriji LFC-a.

ps

A bravo i za gostujući hor.
Take Two
Dobar nam je i ovo koncept, da otvorimo temu posle utakmice. Nema smisla da se nerviramo i pišemo play-by-play, nego sve lepo naknadno sleep.gif

DM-Can-Wijnaldum sredina se po ko zna koji pokazala užasno. Gini i pogotovo Can nemaju ni K od kreativnosti, samo traže neki prostor da se zalete sa loptom jer drugo ne znaju... a kad je protivnik zatvoren ne znaju šta će, gledaju gde je Coutinho da njemu uvale loptu. Prodisali smo čim je ušao Woodburn umesto Stewarta (nazad DM Can, na desetku Ejaria, levo mali Velšanin), ne zato što su oni nešto posebno odigrali nego prosto zato što su Nemac i Holandez prestali da se guraju jedan drugom u liniju dodavanja.

Koliko će Kloppu trebati vremena da shvati da ovako ne ide? Sad smo u periodu nešto lakših protivnika, što znači da će biti dosta bunkera, što znači da će nas Hendo-Gini-Can sredina uništiti. Jednostavno mora Lallana umesto jednog od njih (bočno Firmino i Mane, naravno) plus neki centarfor.
Fred Kremenko
Naravno, da ce Lallana igrati cim bude zdrav. To i Klopp vidi. Ajd Can sto je spor,al sto voli da je pipne 10 puta, dok ne izgubi svaku sansu da nesto napravi. Gini bar napred ima smisla da ne mrsomudi,kako je odmah i pustio loptu ovom malcu za gol,isto i Maneu tamo u Sotonu,kad je onaj krakati izvadio cist gol.
Take Two
Ali i kad nije zdrav, bolje bilo ko napred od ofanzivnih umesto jednog od ove dvojice. Bolje Milner, bolje Ejaria, bolje Grujić. Bolje Firmino makar levo uskočili Moreno ili Woodburn.

I Can je delovao OK kad je uz njega igrao Lallana, sa Wijnaldumom je nekompatibilan slično kao što je Hendo na početku sezone bio kad su pokušavali da igraju u istoj liniji. Kreću na iste lopte, smetaju jedan drugom, a uporno počinju utakmice zajedno od kako se Ljiljana povredio.

Kad se branimo pa ima prostora za kontre, OK - neka igraju. Ali kad je protivnik zabunkerisan pa moramo sporo da muljamo loptu kroz sredinu, tuga ih je gledati.
bocejan
Meni se cini da smo poceli sa Ginijem levo, odnosno na mestu Kutinja, a na mesto Lalane je usao Ejaria. Mada se slazem da je uzasno kada igraju njih dvojica, bar za sada.
Meni je veci problem, sto kaze i Fred, sto Can previse mrsi. Ne krece se lopta kada on igra. Lalana od kada je presao vise pozadi, radi odlican posao i uz njega i treba neki igrac kao sto je Gini koji ce samo da napravi neki pas vise do njega ili do Kutinja. Can je zarobi po 15 sekundi, pa kada zakasni sa dodavanjem, zaleti se kao Ibe u zid od 3-4 igraca. Uz to sto nema ni Lalane ni Kutinja i Mane je prilicno ocajan, bar u zadnje dve utakmice. Znaci ostaju nam od kreativnijih igraca samo Firmino. Origi bi mogao da bude od koristi kada ne bi mrsio podjednako kao Can.
Inace, ovaj Alexander-Arnold mi se bas svidja, mada vise da igra wingera nego beka. Brz je, a i ima odlican centarsut.
Take Two
Mislim da Trent sa klincima i igra midfieldera, sad da li baš desno krilo ili nešto više centralno bekamovski, ne sećam se najbolje. Kod nas je bek jer seniorsku rezervu nemamo, može da igra on ili Randall.

Ili naravno Milner.
Djotun
sledi dvomeč sa Sotonom pa ako prodjemo kapiram finale na vembliju sa skamom. biće klanje.
bocejan
Bice sranje.Smrdljivko sa autobusom u kljucnom delu sezone.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.