Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Christian Benteke
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > Liverpool FC > Jürgenovih Jedanaest
Dee Jay
Evo sada i zvanično biggrin.gifDobrodošao, da ne bude drvo kao Kerol i da da mnogo golova biggrin.gif
Svebor
Ma, lepo je sve to, nego koji li će broj da uzme, brinem zbog Tejka. tongue.gif
bocejan
Sada jos da dovedemo Gejla!
Dee Jay
CITAT (bocejan @ Jul 23 2015, 07:39 AM) *
Sada jos da dovedemo Gejla!

12 poena za Liverpul!

Bentekeov jedini greh do sada je što nije Lakazet, ako mene pitate biggrin.gif. Videćemo kako će uklopiti, ali ne bih ga otpisao u startu. Videćemo jedino da li će ga Rodžers terati da trči u prostor, ili će biti potpuno oslobođen toga.
Take Two
QUOTE (Svebor @ Jul 23 2015, 04:00 AM) *
Ma, lepo je sve to, nego koji li će broj da uzme, brinem zbog Tejka. tongue.gif


Nemoj samo osmicu, nemoj samo osmicu, nemoj samo osmicu...
Dee Jay
CITAT (Take Two @ Jul 23 2015, 11:22 AM) *
Nemoj samo osmicu, nemoj samo osmicu, nemoj samo osmicu...


Sa #8 tačno ima da bude novi Heksey. BR: Tekkers, ja bih malo Firmina na lažnu devetku, Džana bih na desnog beka, a ti možeš sa levog krila da ulećeš.

Mislim da ne treba da bude brige, uzeće verovatno #9 kad Lambert ode. Koliko znam blizu je odlaska u WBA.
Scouser
Benteke postaje ozbiljna zverka. Da je otišao u Man utd, to bi postao o'ma, ovako - još uvek je pitanje šta će se desiti s njim...

Sad da rasprodamo one krševe. Lamberta i Borinija nekako, ali stvarno nemam pojma koga ćemo zajebati za Balotelija. Prodao bih ga za dinar ako treba, ali ko će tom čoveku da daje lovu mesečno smile.gif
Take Two
Benteke za belgijske medije:

“I am the first to say that I have not shown enough my worth for club like Liverpool but on the other hand, when I arrived under Brendan Rodgers, I knew I would have the opportunity to show my qualities, I was worth all that money, I deserved to wear the Liverpool shirt. But now ... I knew that the new coach might have a different opinion on me. And that’s what happened”

Samo još da Brodgers zajebe neki klub u Severnoj Irskoj i dobije novi posao, pa može ponovo obojici da se ispuni san o saradnji...
Dee Jay
Bentekeov ispad definitivno vest dana.

Koliko god se opravdanje pronalazilo u tome da nije kompatibilan sa ovim timom, da nema krila koja bi mu centirala, mislim da je jako psiholoski slab i da ne moze da se nosi sa cinjenicom da nije u dobroj formi i da nije prvi izbor. To sto ne mozes da resis 1v1 sansu nije uzrokovano tome sto si u igru usao sa klupe, vec obrnuto. Samopouzdanje mu je srozano, plus lose podnosi pritisak igranja za Liverpul, koji nije Villa da svaka akcije ide na njega i preko njega. Nije uspeo da iskoristi to sto je bio jedini zdrav spic u ekipi u jednom trenutku, tako da je besmisleno da sada kuka.

Na kraju krajeva Benteke treba da bude zahvalan Liverpulu sto je imao dve utakmice u sezoni protiv Skrtela i ekpie 3 godine, i naravno sto ga je dodao na platni spisak. Bez obzira, nikad ga ne bih prodao u WHU a da mu pri tom placam deo plate, to je potpuna besmislica i potez ocajnika da bi ga se sto pre resili.

Ipak, najbolji deo clanka mi je kako mu Minjole daje podrsku, a da su normalne oklnosti verovatno bi bio u istoj situaciji kao i sunarodnik mu.
Take Two
Ma boli ih uvo obojicu, jedan ima zagarantovan ugovor još četiri godine, drugi još pet. Dok evo na primer ja ceo život radim honorarno, mogu sutra da mi se zahvale na saradnji i doviđenja. Pa jel' to pravda?! dry.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.