Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Mali predlog za organizaciju
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > LFC Serbia > Forum i portal
S t a n l e y
Nešto sam razmišljao i došao do zaključka da bi tema "Rodzer Junior" mogla da se rastereti jer bi time forum postao kudikamo pregledniji a tema bi prestala da bude mesto za pisanje o svemu i u svako doba biggrin.gif i ponovo bi postala ono što jeste - tema o stvarima generalno vezanim za Brendana.

Rešenje - Tema "Rodzer Junior" bi zajedno sa temom "Kenny Jr" mogla da bude prebačena u podforum "Prilike u klubu" jer bi tu prirodno odgovarala a za svaki prelazni rok (i zimski i letnji) bi bila otvarana pojedinačna tema u podforumu "Transferi i Glasine " namenjena pisanju o tome dok bi se o utakmicama pojedinačno naravno pisalo u temama u okviru podforuma "Utakmice" koje su namenjene pisanju o utiscima i analizama pojedinačnih utakmica a koje bi bivale blagovremeno otvarane tj. čim se pojavi potreba za diskusijom.

Eto, to je moj predlog i mislim da bi učinio forum živopisnijim.

p.s. Ova tema je i dalje problematična pa ako je moguće nešto promeniti bio bi veliki bonus. wink.gif
Tonča
Sve te "Junior" teme su bile zamišljene više kao tema o transfer željama (čestitkama i pozdravima), u smislu kako bi mi sastavili klub da smo Rodžers (Kenny ili ko god). Ranije smo imali posebnu temu "Glasine" koju smo otvarali pred transfer rok i zatvarali kada isti istekne, međutim kako su se te dve dosta preklapale nekako je preživela samo jedna. smile.gif

Ako si mislio da je Rodgers Jr zamišljena kao tema o menadžeru - nije. smile.gif Njegova tema bi eventualno mogla da postoji van transfera i glasina. Ako neko želi da je otvori, slobodan je da to uradi. smile.gif

S obzirom da je preživljavanje samo jedne upravo rezultat našeg pisanja, onda mislim da je bolje tako i da ostane jer će se opet svesti na dve iste teme. A svakako joj je mesto u pdf-u "Transferi i glasine".

Sad kad već pričamo o tome, ovako kad razmislim mislim da bi mogao uopšte pdf "transferi i glasine" da se ukine, s obzirom da tu praktično živi samo jedna tema, ali je ta ista tema najaktivnija od svih. smile.gif


Što se p.s.-a tiče, ja tu ne umem da ti pomognem pa čekam da se javi neko ko zna.
Dee Jay
Pa diskusija o taktici i o tome kako bi tim trebalo da izgleda, ko da dođe, ko da leti i jeste usko povezana sa transferima i glasinama. Mada ne bi bilo loše da se u toku prelaznog roka, kada je glasnina najviše napravi posebna tema samo za to.
Waldorf je lepo objasnio dok sam pisao, mea culpa. biggrin.gif
S t a n l e y
Tonča, razumem šta hoćeš da kažeš i nisam znao to za „Rodgers Jr“ temu smile.gif mada je uvodni post teme napisan i posvećen baš konkretno Rodžersu pa mi je zato bilo logično da je tema njegova.

Mislim da je ipak bolje da se tema razloži tako da svaka tematika ima svoju temu na forumu, forum tako deluje nekako ozbiljnije ako je sve lepo definisano. Ovako se sve aktuelne teme prepliću jedna preko druge u praktično jedinoj aktivnoj temi na forumu i time pojedinačne tematike možda gube na kvalitetu i preglednosti.

Meni je logično da postoje pojedinačne teme u "Utakmice“ (kao što postoje) i da postoje teme za pojedinačne prelazne rokove jer bi to bilo korisno ne samo čitkosti nego bi se gradila čitava hronološka arhiva dešavanja u klubu kroz vreme. smile.gif Taj podforum „Transferi i glasine“ bi trebalo da bude aktivan mahom samo za vreme prelaznih rokova i eventualno ako neko ima da doda neko poluzvanično transfer nagađanje u međuvremenu i za to bi uvek bila aktivna samo jedna tema istovremeno.
Takođe, može da se npr. otvori (ili preimenuje ova aktuelna) tema „Vaše formacije i izbor igrača“ koja bi služila priči o tome kako bi mi sastavljali i postavljali postojeći tim i to u podforumu "Prilike u klubu“ jer bi forumaši prirodno pisali o trenutnom stanju u klubu pa tako makar i neko napisao da bi želeo da dovedemo nekog igrača, to nije ni transfer ni glasina nego samo nečija želja koju bi dodao postojećoj situaciji kluba iz nekog razloga. A za Brendana se slažem da ako bude potrebe može da se otvori zasebna tema u istom podforumu.
Ako bi se teme ovako postavile, ne bi došlo do preklapanja jer su tematike po prirodi različite i unapred jasno definisane.

Dodao bih i predlog da se recimo u podforumu "LFC Serbia“ doda jedna lepljiva tema (stajala bi na vrhu liste tema tog podforuma) koja bi bila namenjena za postavljanje stream-ova za prenos utakmica kako bi ih forumaši brže i lakše pronašli na forumu ako im hitno zatreba u nekom trenutku. Mada ako mislite da nema potrebe za tim onda ništa, to je samo jedna ideja.


Izvinjavam se što sam ovako detaljno pisao ali moje je da ispišem sve a vi u administraciji se konsultujte i odlučite šta je najbolje.
Bilo kako bilo - You'll Never Walk Alone! wink.gif


p.s. Hvala ti wink.gif nije žurba ali javi nekome ko bi mogao da pomogne pa šta bude.
S t a n l e y
Htedoh malopre nešto da postujem u vezi Fowler-a i primetih sada da je tema jedne legende "Robbie Fowler" zaključana, pa se pitam zašto je tako?

Mislim da recimo tema "Steven Gerrard" nikada ne sme i ne bi trebala biti zaključana na ovom forumu makar se on tri puta povukao iz fudbala jednog dana biggrin.gif a isto se odnosi i na ljudine kakve su Fowler ili npr. Hyypia jer će o njima imati još dugo vremena šta da se piše...
Dee Jay
CITAT (S t a n l e y @ Sep 16 2014, 05:18 PM) *
Htedoh malopre nešto da postujem u vezi Fowler-a i primetih sada da je tema jedne legende "Robbie Fowler" zaključana, pa se pitam zašto je tako?

Mislim da recimo tema "Steven Gerrard" nikada ne sme i ne bi trebala biti zaključana na ovom forumu makar se on tri puta povukao iz fudbala jednog dana biggrin.gif a isto se odnosi i na ljudine kakve su Fowler ili npr. Hyypia jer će o njima imati još dugo vremena šta da se piše...


Podforum: Brendanovih jedanaest, tema: Bivši igrači.
S t a n l e y
CITAT (Dee Jay @ Sep 16 2014, 06:56 PM) *
Podforum: Brendanovih jedanaest, tema: Bivši igrači.

Da, sad vidim. wink.gif

Ali opet, mislim da legende kluba treba da imaju svoje zasebne teme (sa kratkim biografijama) na forumu jer su to zaslužili. smile.gif
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.