Pomoć - Pretraga - Članovi - Kalendar
Puna verzija: Okupljanje u Skoplju
Liverpool FC - You'll Never Walk Alone > LFC Serbia > LFC Serbia
Milos Bojovic
VAŽNO OBAVEŠTENJE!! ORGANIZOVAN PREVOZ ZA SKOPLJE IZ BEOGRADA!! Pre svega veliki pozdrav za svu crvenu bracu i sestre. Ovom prilikom sam hteo svima,koji zele da idu u Skoplje na regionalno okupljanje navijaca, da predlozim organizovan prevoz autobusom iz Beograda do Skoplja, koji mogu da obezbedim na osnovu licnog kontakta sa prevoznikom, po ceni povratne karte od samo 22eura. Polazak 26.aprila dakle u subotu ujutru,sa autobuske stanice u Bg-u, a povratak je u nedelju 27.aprila uvece oko 11-12h.U dogovoru sa organizatorom Igor Jro , bio bi nam obezbedjen hostel, smestaj za prenociste u subotu uvece(posto ce tako uraditi i braca Bosanci-koji ce takodje stici dan ranije) i verujem neki organizovan provod uvece,a u nedelju velika utakmica i nadamo se slavlje posle utakmice.Bilo bi dobro da se svi organizujemo da putujemo zajedno,na taj nacin bi se svi bolje upoznali i verujem napravili fin provod i u autobusu, pa bih zbog toga zeleo da znam broj zainteresovanih iz Srbije, da vidimo da li mozemo da napunimo jedan autobus! YNWA! Kontakt osoba - Bojovic Milos 064/2 937 937

VuksaLFCCC
Ajmo ljudi da pozurimo sa prijavama. Prijavljujte se kod - https://www.facebook.com/milos.bojovic.165
Za sad ima dosta zainteresovanih, ali treba jos.

VAŽNO OBAVEŠTENJE!! ORGANIZOVAN PREVOZ ZA SKOPLJE IZ BEOGRADA!! Pre svega veliki pozdrav za svu crvenu bracu i sestre. Ovom prilikom sam hteo svima,koji zele da idu u Skoplje na regionalno okupljanje navijaca, da predlozim organizovan prevoz autobusom iz Beograda do Skoplja, koji mogu da obezbedim na osnovu licnog kontakta sa prevoznikom, po ceni povratne karte od samo 22eura. Polazak 26.aprila dakle u subotu ujutru,sa autobuske stanice u Bg-u, a povratak je u nedelju 27.aprila uvece oko 11-12h.U dogovoru sa organizatorom Igor Jro , bio bi nam obezbedjen hostel, smestaj za prenociste u subotu uvece(posto ce tako uraditi i braca Bosanci-koji ce takodje stici dan ranije) i verujem neki organizovan provod uvece,a u nedelju velika utakmica i nadamo se slavlje posle utakmice.Bilo bi dobro da se svi organizujemo da putujemo zajedno,na taj nacin bi se svi bolje upoznali i verujem napravili fin provod i u autobusu, pa bih zbog toga zeleo da znam broj zainteresovanih iz Srbije, da vidimo da li mozemo da napunimo jedan autobus! YNWA!


Samo jos da dodam sto se tice smestaja, rekao je Igor da je hostel blizu centra i blizu pivnice gde se gleda tekma i da je cena prenocista 10eura ili 15eura sa doruckom.


To je to, ajmo prijave beer.gif beer.gif beer.gif
Laki
ja sam generalno zainteresovan. do kada je deadline za prijavu?
VuksaLFCCC
Pa do kraja sledece nedelje bi bilo odlicno kad bi se prijavili. Da bi videli sve oko busa/smestaja, itd.
Ovo je "lo-fi" verzija našeg glavnog sadržaja. Da biste videli punu verziju, sa svim informacijama, formatiranjem ili slikama, molimo vaskliknite ovde.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.