@ Joe i Riise
nisam zaboravio, ali sam odabrao tim koji je (po meni) najbolji sto trenutno mozemo da pruzimo. kao sto vidite, ni ja nisam na tom spisku. ako neko ima problem oko toga, slobodno neka kaze, ja cu da se povucem iz cele price pa doticni moze da me zameni. mislim da je i 9 igraca mnogo za jedan turnir ovog tipa, ali namerno sam izabrao toliko ljudi, pretpostavljam da ce neko da ispali u zadnjem trenutku.
ima nekoliko novina, nekoliko u samim pravilima, ali to su stvari o kojima cemo razmisljati kada dodje do samog turnira. ono bitnije, ucesce u turniru se od sada placa, cena je 2800 dinara po timu. prijava za ucesce nije validna dok se ne potvrdi i uplata. moj predlog je da igraci skupe novac (sto bi u nasem slucaju iznosilo 311 din po igracu). ja cu se oko toga iscimati, ali opet ako neko ima zelju da sve to odradi, opet moze slobodno da me odmeni, necu se ljutiti. (IMG:
style_emoticons/default/wink.gif)
i umalo da zaboravim, 19. smo pozvani da odigramo prijateljske sa Juveom i Romom, na Adi naravno. bilo bi pozeljno da dodju svi igraci na koje se racuna na turniru i mozda jos poneko... to ce biti poslednji rok da mi igraci donesu novac da uplatim organizatoru.
Ovu poruku je izmenio Under: Juče, 06:20 PM
sve je sranje, osim pishanja...