12 - broj stranica V  « < 10 11 12  
Reply to this topicStart new topic
> Tryout za tim LFC Serbia u malom fudbalu, Nedelja, 9. maj u 12h

Mario_T
poruka Sep 7 2010, 08:00 PM
Poruka #221

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 10

Postoji mala sansa da ja navratim za taj vikend (na 3-4 dana). Za max 10tak dana cu znati definitivno.

QUOTE (Scouser @ Sep 7 2010, 04:29 PM) *
tebe bi brate svako zaboravio posle one prečke.... ali ne i ja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (moram malo)

Novi nadimak, Nwankwo Kanu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

--------------------
Per Aspera, Ad Astra.
Memento Audere Semper.
Go to the top of the page

+Quote Post

Under
poruka Juče, 06:17 PM
Poruka #222

Underko - eurokremko

Grupa: Stomaci veliki al jaki
Datum reg.: 3-May 07
Član broj: 717

@ Joe i Riise

nisam zaboravio, ali sam odabrao tim koji je (po meni) najbolji sto trenutno mozemo da pruzimo. kao sto vidite, ni ja nisam na tom spisku. ako neko ima problem oko toga, slobodno neka kaze, ja cu da se povucem iz cele price pa doticni moze da me zameni. mislim da je i 9 igraca mnogo za jedan turnir ovog tipa, ali namerno sam izabrao toliko ljudi, pretpostavljam da ce neko da ispali u zadnjem trenutku.

ima nekoliko novina, nekoliko u samim pravilima, ali to su stvari o kojima cemo razmisljati kada dodje do samog turnira. ono bitnije, ucesce u turniru se od sada placa, cena je 2800 dinara po timu. prijava za ucesce nije validna dok se ne potvrdi i uplata. moj predlog je da igraci skupe novac (sto bi u nasem slucaju iznosilo 311 din po igracu). ja cu se oko toga iscimati, ali opet ako neko ima zelju da sve to odradi, opet moze slobodno da me odmeni, necu se ljutiti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

i umalo da zaboravim, 19. smo pozvani da odigramo prijateljske sa Juveom i Romom, na Adi naravno. bilo bi pozeljno da dodju svi igraci na koje se racuna na turniru i mozda jos poneko... to ce biti poslednji rok da mi igraci donesu novac da uplatim organizatoru.

Ovu poruku je izmenio Under: Juče, 06:20 PM

--------------------
sve je sranje, osim pishanja...

+Quote Post

Dr Stein
poruka Juče, 07:43 PM
Poruka #223

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 13-August 08
Član broj: 5,752

zar 19. ne igramo sa skamom ?

--------------------
DON'T BOMB IRAQ - NUKE MANCHESTER !!!
Del Boy: "Rodney, this time next year we'll be champions"

+Quote Post

12 - broj stranica V  « < 10 11 12
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:

Lo-fi verzija Trenutno vreme: 11th September 2010 - 03:55 AM
Invision Power Board skin developed by Transverse Styles