|

Glasine, 2008-2009 |
|
|
|
Jul 3 2008, 05:08 PM
|

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 2-May 08
Član broj: 5,695

|
A da dovedemo Roberta Greena, posto je vec Englez? A moze i Robinson, ili Kirkland, ili onaj Bywater iz Derby-ja ili kako se vec zove, zato sto je Englez sigurno je bolji od Brazilaca, bar su se Englezi za razliku od njih okitili tim silnim medaljama..........
Ja bi iskreno najvise voleo da Carson ostane kao #2, ali to se realno nece destiti, nece on hteti da bude zamena i verovatno je previse dobar za to.......a ni onaj jadni Itandje nije uradio nista kriminalno, koliko je imao sanse jos je i super bio, ne vidim zasto bi morao da se menja....jedino kad bi se Reina povredio nastao bi problem.
--------------------
|
|
|
|
|
Jul 3 2008, 05:22 PM
|

Waldorf

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 2

|
QUOTE (Jamaica @ Jul 3 2008, 06:08 PM)  a ni onaj jadni Itandje nije uradio nista kriminalno, koliko je imao sanse jos je i super bio, ne vidim zasto bi morao da se menja....jedino kad bi se Reina povredio nastao bi problem. Po meni je Itandje za ono malo vremena koje je imao bio prilično kriminalan. A i koliko sam shvatio, odlučio je čovek da želi da negde bude prvi golma, pa se u poslednje vreme pominjao Glatasaray kao njegov budući klub. Ne znam šta će biti sa tim transferom, ali je prilično sigurno da će otići. Carson će takođe verovatno otići, mada je činjenica da je sada mnogo manje tražen nego prošlog leta. A treba nam neki back-up golmana, pošto će Martin sezonu provesti na pozajmici, a Mihajlov ima još godinu dana pozajmice u Twenteu ako se ne varam. Onaj Mađar se vraća u MTK, a i nisam siguran da on ima kvaliteta, a iskustva sigurno nema, za back-up golmana. Onaj novopečeni Grk je još mlad. Po meni najbolja akcija za rezervnog golmana bi bila ona koja se pominjala pre neki dan - dovođenje Niemija za nekoliko stotina hiljada funti. Za tog Brazilca, iskreno nikad nisam čuo, pa ne bih da komentarišem.
--------------------
Sve ih prodaj Jürgene, vrati nam Fowlera!
|
|
|
|
|
Jul 4 2008, 02:00 PM
|

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 2-May 08
Član broj: 5,695

|
Po cemu Liverpool nije "World-Class" destinacija? Igraci su svesni da sa nama imaju vise sanse da osvoje CL nego sa CSKA-om ili Arsenalom jedino sto nemamo para, bar ne dovoljno i sto ne postoje ultimativni igraci koji cekaju da menadzer bas kluba koji volimo dodje po njih i koji ce rasturati posle, a plus nikome ne smeta da odu iz svojih klubova....to je osnovna razlika stvarnosti sa FM-om... (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) I prelazni rok je poceo pre tri dana a mi smo vec doveli Degena, sad ce i Dossena, i onaj klinac Saric....i nije tako lose sobzirom da imaju jos dva meseca, jel da? Koga se scum doveo? I ode Harry tamo....onakvog staklenog pojesce ga Turci (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
--------------------
|
|
|
|
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |