|

5 - broj stranica
1 2 3 > »
|
  |
Rafina Pantomima, ko pogodi svaka mu se dala, ili svaki joj se dao :) |
|
|
|
Apr 19 2008, 12:55 PM
|

Statler

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 5

|
dakle pošto je našem Rafici malo da svojoj pantomimom zbunjuje svoje igrače tokom utakmice, on je odlučio da se i sa javnošću poigra malo na isti način. Domaći igrač, jok strani, dve reči ? Zna Engleski, nije Englez? Mlad, star, i mlad i star, dogovorio se ili se nije dogovorio? I još mnogo mnogo upitnika... ja ću staviti u Poll neke igrače o kojima smo najviše pričali ali naravno dozvoljeno je i da vi imenujete nekog ko nije sa liste. Molio bih vas da posle glasanja obrazložite zašto ste svoj glas dali baš tom igraču za kog ste glasali (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) . Obrazloženje ne mora da bude realno (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) dakle: pogodite zagonetnu ličnost (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
--------------------
Karma killer
|
|
|
|
|
Apr 19 2008, 01:41 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
Ja i dalje verujem da je u pitanju Rafinha. Ime na stranu, RB nam fali, cena je prigodna, govori Spanglish... šta će nam više? QUOTE (candy @ Apr 19 2008, 01:55 PM)  Crni, Iwane,tebi je bash dosadno!!! Pazi kad mu je dovoljno dosadno da gleda Bundesligu, i zna tamo nekog supertalentovanog 24-godišnjeg Kvislinga iz Leverkuzena. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ovu poruku je izmenio Take Two: Apr 19 2008, 01:45 PM
|
|
|
|
|
Apr 19 2008, 07:46 PM
|

Klub 1000

Grupa: Moderatori
Datum reg.: 11-October 07
Član broj: 2,618

|
QUOTE (Fred Kremenko @ Apr 19 2008, 07:39 PM)  Aidan Mcgeady.
Dobar je, mlad je, 'pokriva' oba krila i poluspica, pa bi Gmazinjo mogao da ga setka po vise pozicija, znamo koliko to voli da radi..... Nigde se ne pominje, tako da cu da se pravim vazan kad pogodim :-) Dobro zapazanje, pominjao se s vremena na vreme, barem na forumu zvanicnog sajta. Gledao sam u sredu Old Firm, nije odigrao nesto posebno, ali je dosta je pokazao ove sezone i s obzirom na nas problem na levom krilu, vrlo moguce i pozeljno!
--------------------
...we had dreams and songs to sing, of the glory round the fields of Anfield Road...
|
|
|
|
|
Apr 19 2008, 08:16 PM
|

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 6-March 08
Član broj: 5,622

|
CITAT (Under @ Apr 19 2008, 06:17 PM)  Ja mislim da je neko jedanaesti (ne Svetlicic) jednostavno nijedno od ovih imena mi ne izgleda realno, mada bih neke zaista voleo da vidim u crvenom dresu. Ocekujem da nas Rafa iznenadi kao i uvek, sa nekim preplacenim poluanonimusom. Trebali bi pogledati sastav Derbija, od voli da preplacuje igrace iz timova koji ispadaju. Mozda Keni Miler ili E. Villa ili R. Earnshaw... Nisu Englezi, a verovatno svi znaju engleski... potpisujem
--------------------
Wooooo woo woo woo, We've got the best midfield in the world, We've got Xabi Alonso, Momo Sissoko, Gerrard and Mascherano !
|
|
|
|
5 - broj stranica
1 2 3 > »
|
  |
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |