|

Fulham vs Liverpool, 37. kolo, 12.05.2013. |
|
|
|
May 12 2013, 02:10 PM
|

Huligan

Grupa: Članovi
Datum reg.: 11-February 11
Član broj: 7,588

|
Gostujemo na Krejven Kotidzu, Agger, Gerrard odsutni, Skrtel se razboleo, Suki sluzi kaznu. (IMG: http://1.bp.blogspot.com/-XemQHq_Czjg/TcadZ0P_jXI/AAAAAAAAAGI/po8A-J-toY4/s1600/Fulham-vs-Liverpool.jpg) Postava: Reina, Johnson, Downing, Wisdom, Coates, Carragher, Lucas, Henderson, Shelvey, Coutinho, Sturridge Klupa: B Jones, Enrique, Assaidi, Borini, Suso, Coady, L Jones Igramo izgleda 3-5-2 ili neki 3-4-3
|
|
|
|
|
May 12 2013, 03:39 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
Taman sam hteo da napišem da mi se kenja od ovih formacija sa petoricom pozadi (tri štopera), kad ono Berbatov zakucava sa pet metara sam kao duh (IMG: style_emoticons/default/isuse.gif) Ništa, moraćemo od sledeće sezone sa šestoricom pozadi... Stuki sabija (IMG: style_emoticons/default/Hail.gif) Eto nam tiki-taka, jedno ispucavanje Wisdoma, a onda će već napadač sam protiv svih nešto da izmulja... (IMG: style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
|
May 12 2013, 05:05 PM
|

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 19-November 09
Član broj: 6,689

|
CITAT (Take Two @ May 12 2013, 05:53 PM)  Slušao sam ga malo na poluvremenu, nepodnošljiv je. Jedna je stvar da se otvoreno deklarišeš kao navijač jednog kluba, ali skroz je druga da budeš otvoreno podrugljiv i zloban prema svim konkurentima, što tradicionalnim što stvarnim... ...evo i još pravi omaške ha ha...1:2 umesto 1:3. Ne al stvarno mi nije jasno do koje mere se izgubila granica profesionalizma i totalno deklarisanog navijačkog komentarisanja i to na stanicama koje pretenduju da imaju profesionalne komentatore pored svih šarlatana, a kamoli na svim ostalim gde dovode ludake. Komotno je gledati "britansku istoriju fudbala" preuveličavanu sokoćalima zvanim GMU, sve prepričano iz jednostrane perspektive, mi ne postojimo.
--------------------
Liverpool's team for me is one of the best in the world because nobody here in the dressing room thinks I am better than another...no.7 Luis.
|
|
|
|
|
May 12 2013, 05:21 PM
|

Klub 1000

Grupa: Moderatori
Datum reg.: 11-October 07
Član broj: 2,618

|
Novakovic nas je, vec sam o tome pisao, nevidjeno hvalio u prenosu protiv Reading-a. Ali, i tad je srao o Stukijevom problemu nakon 6months-honeymoon-a. Samo sto Danny, mrzi me sad da proveravam, nije do sada ni imao ovakvih prvih 6 meseci. Go Danny, go! (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
Ovu poruku je izmenio vladx: May 12 2013, 05:24 PM
--------------------
...we had dreams and songs to sing, of the glory round the fields of Anfield Road...
|
|
|
|
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |