|

Dream Team LFC |
|
|
|
Sep 29 2011, 09:44 PM
|
Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 13-April 09
Član broj: 6,514

|
Sastavi 11 (a moze i par rezervi) drim tima Liverpula. Pravila: aktivni igraci, uzimajuci u obzir kako igraju (sad ili pre 2-3 sezone, da ne bude prestrogo), koji igraju ili su igrali za Liverpul, a moze i oni kojima nije bilo sudjeno da dodju (znaci mnogo jake glasine, a ne tipa kad je onaj Arapin rekao ako kupim Liverpul dovodim Mesija) Primer: nije logicno da neko stavi Ovena u tim koji ne igra na vrhunskom nivou godinima, ali ok je Tores, koji god-dve tavori sa formom, recimo. Mada sto se mene tice neka napisu i Keni,ali
Poenta je da vidim(o) kako bi izgledao tim da se vodila dobra transfer politika, da je LFC bio tako jak da odbije ponude i ne tera igrace, a da kupi svakog sa kime su najverovatnije pregovarali ili zeleli da dovedu.
|
|
|
|
|
Sep 29 2011, 11:49 PM
|

Navijač

Datum reg.: 17-January 10
Član broj: 6,752

|
Reina ili Dudek iz finalne utakmice (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Dzonson,Ager,Karager,Rise Maskerano,Alonso,Dzerard Suarez,Tores,Oven
--------------------
Proud to be RED!
|
|
|
|
|
Sep 30 2011, 12:35 AM
|
Klub 1000

Datum reg.: 13-April 09
Član broj: 6,514

|
CITAT (Take Two @ Sep 29 2011, 11:53 PM)  Reina Johnson Vidić Agger Enrique Mascherano Alonso Young Gerrard Silva Torres Pu jebote, pa ovaj tim bi Barsu mogao da ubije. Kul Moj Reina Dzonson Karager Ager Enrike Alonso Maskerano Dzerard Silva Tores Suarez Klupa GK Doni DEF Kejhil DEF Keli MID Dauning MID Jang FWD Vilja FWD Kajt Za klupu sam se malo raskenjao, jer odakle kinta za ovoliko zvezda, plus na klupi su likovi koji trenutno igraju u 11, ali prvi tim je skroz realan. Sve su igraci LFC sem Silve koji bi dosao da je bilo para za Rafu, jer je tad spanac bio na klupi i Tores je mogao da utice malo kao sto je sada malo za Matu. Ako se napravi paralela sa sadasnjim napadu fali neki tores, silvu moze da menja Dauning. Glavni problem je sredina tj Alonso i Maskerano
|
|
|
|
|
Sep 30 2011, 10:41 AM
|

Klub 1000

Datum reg.: 13-August 08
Član broj: 5,752

|
Ima dosta dobrih predloga, al ae kao ja malo da promenim: ---------------Pepe------------------ Glendza----Carra--Hyypia------Riise ---------------Alonso----------------- ---------------Gerrard---------------- Garcia-----------------------Downing ------------Owen----Torres---------- (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
Sep 30 2011, 11:11 AM
|

Drug član

Datum reg.: 14-August 10
Član broj: 6,932

|
reina glen.....carragher....pique...bale alonso gerrard..............meireles suarez..........torres.................villa znam mnogo nerealno (IMG: style_emoticons/default/yahoo.gif)
--------------------
c"mon
|
|
|
|
|
Oct 3 2011, 10:39 PM
|

Klub 1000

Grupa: Moderatori
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 10

|
-----------------Reina------------------
Finnan----Hyypia---Agger----Enrique
------Xabi Alonso----Mascherano----- ----------------Gerrard-----------------
Suarez--------Torres----------D. Silva
Subs: Kirkland, Carragher, Arbeloa, Hamann, A. Young, Hazard, Kuyt
Ovu poruku je izmenio Mario_T: Oct 3 2011, 10:58 PM
--------------------
Per Aspera, Ad Astra. Memento Audere Semper.
|
|
|
|
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |