|

Dejan Lovren #6 |
|
|
|
Aug 7 2014, 06:57 PM
|

Logoraš

Grupa: Članovi
Datum reg.: 22-February 10
Član broj: 6,796

|
CITAT (Take Two @ Aug 7 2014, 01:08 AM)  Čekaj čekaj, pa zar je Marković bio onaj nesrećnik kome je neki retard sa šipke lupao šamare i skidao traku, a ovaj posle pričao kako je to sve bilo zezanje jer su u stvari ortaci? (IMG: style_emoticons/default/unsure.gif) Ne pratim domaći fudbal, ali mislio sam da je to bio neko drugo, možda onaj kakoszove, Šćepović? Šamaranje (ne vidi se dobro)."Nije bilo šamara (odraće me živog ako kažem istinu)"Samo tebi verni, samo tebi odani."Mi smo drugari."
|
|
|
|
|
Aug 20 2014, 03:32 AM
|

Klub 1000

Datum reg.: 6-March 08
Član broj: 5,622

|
Gde nadje sad da prozivas Skrtela, kad je odigrao odlicnu utakmicu, ne mogu da nadjem statisticki podatak, ali verujem da je imao duplo vise ociscenjih lopti od svih ostalih stopera zajedno (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) .
--------------------
Wooooo woo woo woo, We've got the best midfield in the world, We've got Xabi Alonso, Momo Sissoko, Gerrard and Mascherano !
|
|
|
|
|
Apr 19 2019, 10:44 PM
|

Navijač

Datum reg.: 23-February 07
Član broj: 481

|
QUOTE Lovren je kao konobar na spidu. Tri dana najbolji na svetu, četvrti ne dođe na posao (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (2 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |