|

7 - broj stranica
« < 5 6 7
|
  |
John Henry & NESV, Novi vlasnici |
|
|
|
Sep 3 2012, 12:22 PM
|

Logoraš

Grupa: Članovi
Datum reg.: 22-February 10
Član broj: 6,796

|
Kao što sam i rekao, prvo u Januaru da daju Rodgers-u da kupi dva ili tri dobra igrača. Striker-a na prvom mestu ili vratiti Andy-ja, ako zaista postoiji ta opcija. Da prestanu da kenjaju više od starim vlasnicima, jer malo-malo pa "Još uvek rešavamo probleme koje su oni naneli." Ok je to, znamo, ali nema potrebe da se za svako sranje krive oni, jer Dempsey-a nisu kupovali G&H. Ako žele da zaista osvoje BPL sa nama, onda će morati valjano da se potrude, jer je ovo svetlosnim godinama daleko od toga, s obzirom da bi za početak mogli da pobeđujemo utakmice i osvajamo bodove. Nadam se da će gurnuti neku funtu u Januaru, ako već toliko pričaju da se para ima.
|
|
|
|
|
Sep 3 2012, 12:43 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
Pismo mu se svodi na to "mi imamo principe, i jedan od njih je da nikad više nećemo preplaćivati igrače (kao što smo prošlog leta)".
Ako time objašnjava Dempsey fijasko, onda nema pojma o čemu priča. Klub koji ima finansijsku moć u rangu Liverpool jednostavno mora ponekad da preplati igrača, samo treba pametno odlučiti kada. Dodati jedan milion na procenjenu vrednost igrača uopšte ne bi bio pogrešan korak, ni neko kršenje principa - pogotovo ako znamo kako su se razbacivali prošlog leta.
Ovako, ako si zakucao da ne preplaćuješ no matter what, jednostavno ćeš izvisiti u 90% slučajeva, jer se uvek nađe neki klub spreman da bar malo preplati (ovog puta Tottenham, sutra Newcastle, prekosutra Wigan ako nastavimo istim putem).
|
|
|
|
|
Sep 3 2012, 01:38 PM
|

Klub 1000

Datum reg.: 15-March 10
Član broj: 6,810

|
Celo pismo je jedna prazna priča, i gomila glupih izgovora, gde nismo čuli ništa novo što već nisu rekli. Pa nisu odbili da plate da plate Hulka 70 miliona, nego Dempsija 7, koji u nekom normalnijem scenariju bi bio back up u Liverpoolu, i onda kao izgovor za to, nećemo preplaćivati igrače. Ne trebaju nam quick fixevi, kupujemo igrače ne na 16 nedelja nego za narednih 16 godina i slične otrcane gluposti. A šta tek da kažem na 'The transfer policy was not about cutting costs' i 'Finally, I can say with authority that our ownership is not about profit'.
Bolje da je izašao i rekao nismo želeli da potrošimo ni dinar na igrača na kome na kraju ne možemo zaraditi i dali smo Rodgersu ograničena sredstva, a ostalo je zavisilo od prodaje. Pukli smo pare prošle godine, sad moramo da pokažemo kako smo čvtsti i principjelni i kako ne bacamo pare. Ne želim da se dodvoravaju navijačima, izlaze i kmeče kako je teško, kako su preuzeli klub u teškim uslovima, kako moramo da poštujemo FFP i da ovako pravdaju svoje loše poteze.
Počinjem polako da prihvatam da će SNAFU situacija potrajati.
U janaru očekujem da se kupi nešto neophodno, nikako 2,3 dobra igrača, jedino ako nekim čudom do tada ostanemo u trci za LŠ.
Ovu poruku je izmenio Dee Jay: Sep 3 2012, 01:45 PM
--------------------
"Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor."
"My idea was to build Liverpool into a bastion of invincibility. Napoleon had that idea. He wanted to conquer the bloody world. I wanted Liverpool to be untouchable. My idea was to build Liverpool up and up until eventually everyone would have to submit and give in."
|
|
|
|
|
Sep 3 2012, 04:31 PM
|

Klub 1000

Datum reg.: 15-March 10
Član broj: 6,810

|
Gneralno, nisam nezadovoljan sadašnjim vlasnicima u celini, niti želim da odu, samo sam mi se uopšte ne dopada ovakvo 'saopštenje' da bi se umirili navijači. Napravljeni su loši poslovni potezi, neka žive sa tim, pokušaju da isprave, a ne da se pravdaju. Neka rade ozbiljno i trude se da klub bude uspešan. Što kaže Rodgers: 'You can't hide away from the nuts and bolts, which is about hard work and honesty.'
--------------------
"Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor."
"My idea was to build Liverpool into a bastion of invincibility. Napoleon had that idea. He wanted to conquer the bloody world. I wanted Liverpool to be untouchable. My idea was to build Liverpool up and up until eventually everyone would have to submit and give in."
|
|
|
|
|
Sep 3 2012, 04:45 PM
|

Huligan

Datum reg.: 5-June 06
Član broj: 49

|
CITAT (Take Two @ Sep 3 2012, 12:43 PM)  Pismo mu se svodi na to "mi imamo principe, i jedan od njih je da nikad više nećemo preplaćivati igrače (kao što smo prošlog leta)".
Ako time objašnjava Dempsey fijasko, onda nema pojma o čemu priča. Klub koji ima finansijsku moć u rangu Liverpool jednostavno mora ponekad da preplati igrača, samo treba pametno odlučiti kada. Dodati jedan milion na procenjenu vrednost igrača uopšte ne bi bio pogrešan korak, ni neko kršenje principa - pogotovo ako znamo kako su se razbacivali prošlog leta.
Ovako, ako si zakucao da ne preplaćuješ no matter what, jednostavno ćeš izvisiti u 90% slučajeva, jer se uvek nađe neki klub spreman da bar malo preplati (ovog puta Tottenham, sutra Newcastle, prekosutra Wigan ako nastavimo istim putem). Bravo za komentar!!!
--------------------
Igrajte fudbal[color=#FF0000][font=Fixedsys]
|
|
|
|
|
Sep 3 2012, 05:06 PM
|

Počasni član

Datum reg.: 4-August 08
Član broj: 5,746

|
QUOTE (Dee Jay @ Sep 3 2012, 05:31 PM)  Gneralno, nisam nezadovoljan sadašnjim vlasnicima u celini, niti želim da odu, samo sam mi se uopšte ne dopada ovakvo 'saopštenje' da bi se umirili navijači. Napravljeni su loši poslovni potezi, neka žive sa tim, pokušaju da isprave, a ne da se pravdaju. Neka rade ozbiljno i trude se da klub bude uspešan. Što kaže Rodgers: 'You can't hide away from the nuts and bolts, which is about hard work and honesty.' Slažem se, meni su ta pisma generalno besmislena. Nisu nama potrebna pisma i saopštenja, već da se stvari dobro odrade i na poslovnom planu i na terenu.
Ovu poruku je izmenio lavirint: Sep 3 2012, 05:48 PM
--------------------
Šenkli: "Kada me ljudi pitaju koja su mi postignuća kao menadžera ili trenera imam samo jedan odgovor: Bil Šenkli."
Istina može da stoji na jednoj nozi, ali sa dve, mogla bi da hoda.
Ono sto te ne ubije, cini te jacim.
|
|
|
|
7 - broj stranica
« < 5 6 7
|
  |
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |