|

Crvena Zvezda - Liverpul |
|
|
|
Sep 11 2018, 04:05 PM
|

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 25-September 10
Član broj: 6,977

|
CITAT (moony @ Sep 11 2018, 11:42 AM)  Uzeo sam paket na blagajni. Bilo je dosta karata za jug, ali bilo je i dosta ljudi. Neki su od sinoć bili tamo. Budući da je moglo da se uzima i po više puta po dva paketa, a da onlajn može jedna osoba da kupi do četiri paketa, verujem da će biti tapkaroša za pojedinačne utakmice ako se rasproda, ukoliko nekom zatreba. Karte nisu personalizovane, tako da mogu da se prodaju. S tim u vezi, ako se nekom baš gleda PSG ili Napoli, javite se (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Za pristup sajtu se jutros čekalo od pola sata do sat vremena, pa ako je neko planirao tu opciju, trebalo bi da požuri. Moj drugar bi hteo da ide na te utakmice, saljem ti u private massege njegove podatke, pa ga kontaktiraj ako nisi prodao (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
--------------------
|
|
|
|
|
Sep 12 2018, 09:10 AM
|

Huligan

Grupa: Članovi
Datum reg.: 16-March 07
Član broj: 587

|
QUOTE (moony @ Sep 11 2018, 05:54 PM)  @Digital_Jesus Hvala (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Uzgred, verujem da većina vas prati grupu na fejsbuku, ali ako je neko propustio, priča se da ljudi još uvek uspevaju da kupe karte onlajn. Možda je bila podeljena količina, pa zbog sajta nije još uvek rasprodato tamo. Ako neko i dalje pokušava da uđe na sajt, možda je bolje da ne odustajete još neko vreme, ko zna. probao na sajtu,iako kaže da su i dalje dostupne karte za sever,jug i istok,sve je crveno (popunjeno) i neda mi da izaberem.raspad sistema.
--------------------
|
|
|
|
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |