Frustrirajuca utakmica juce u svakom smislu. Da krenemo od Rodgersa, koji je vec drugi treci put ove sezone pokazao da je dosao iz Swansea gde je uspeh biti 10, pa je krenuo u utakmicu sa velikim Everton-om. tako da je super ako se odbranimo i umuvamo nesto iz kontre. onda kad smo videli da ga umuvati nikako ne mozemo , daj umesto krila da udje stoper, to je toliko puta pomoglo (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da nastavim. od igraca, ne znam koji su gori. Da li veseli Downing koji ne zna, ali hoce, pa se nekad i napravi nesto iz tog muljanja(ona sansa Gerrarda), u ostalih 90% izgubi loptu, dal Lucas, koga je Osman okrenuo kao da ga nema svaki put, ali bar jurca i proba. Onda ide trio fantastiko, ovih koji svakako umeju, ali su ili retardirani ili bezobrazni,a verovatno i jedno i drugo. Enrique, Johnson i Sturridge koji li je od koga gori. Koliko puta je onaj Enrique usrao sve dobro sto uradi, zato sto mora da overi loptu 101 put, pa kad se okrene dupetom i krene da se mulja i da se gradi, tacno bi ga izudarao ko vola u kupusu. Johnson, za njega sam 100% siguran da je bezobrazan, on nece da igra vec jedno 2 meseca, valjda je procenio da nemamo za sta da igramo, pa vec ladi jaja na Maldivima, ili krade daske za WC solju, mora da je nesto od toga.
Stuki, jao majko moja,ajd sto ne dodaje nikom, spic je i nije nuzno. Ali sutni je sunce ti jebem, nemoj drkati da je pipnes sto puta, ne mogu da shvativm nikako. Posle onoga kad je zasrao onu Coutinho-vu loptu, a imao je cistu poziciju za sut sa 7-8 metara,isterao bi ga napolje da se nauci magare pameti.
Generalni nedostatak muda i zelje vidjen toliko puta do sada kad ne ide je posebno iritantan. Ajde kad ne mozemo da skocimo sa Felaini-jem, to i mogu da razumem,al sto je svaka lopta koju on spusti njihova. I sto moraju Osman i Baines da pobedjuju u skoku, strasno.