|

3 - broj stranica
< 1 2 3 >
|
  |
Aston Villa vs Liverpool, Premier League, 31. kolo |
|
|
|
Mar 31 2013, 02:25 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
QUOTE (bocejan @ Mar 31 2013, 03:20 PM)  Ja iskreno verujem da ne rade nista, jel ako rade, a mi ovako igramo, onda mozemo odmah da se obesimo. Pored protivnika koji ima loptu, nas igrac stoji na 3 metra i ceka. Ostali trckaraju okolo, verovtno cekaju da jurnu u kontru, i pri tom potpuno ostavljaju slobodnog igraca koga treba da sacuvaju. Ja mislim da bi svaki trener pozeleo takve cunjeve na treninzima. Koji se mrdaju, a opet ne vrse nikakav pritisak. Bez zezanja, to je taj Rodgersov poor man's Barca sistem. Pritiskaš samo u prvih nekoliko sekundi od kako protivnik uzme loptu, a posle se povučeš i cupkaš u mestu, čekaš da ti je dodaju u noge. Navodno se tako štedi snaga, videćeš tamo posle sedamdesetog kad se oni izmore, a Henderson i Lucas krenu da diriguju i tiki-takišu... Mene i dalje fascinira Downingova uloga, čovek jedva da učestvuje u utakmici (Centaršutevi na minijaturnog Brazilca nisu nikakav doprinos.) Ta napadačka igra je dosta rastrzana, lopta na krilu, Suarez na ivici šesnaesterca, samo Coutinho utrčava ka golu - i odmah zviz centaršut. Kad se krene sa drugog krila, Coutinho i Suarez umeju lepo da odigraju, plus što pomaže Enrique iz drugog plana, ali i onda desna strana zvrji prazna! Kako se Downing nikad ne ubaci tamo kad ovi skupe odbranu da zaustave prodor s leve?
|
|
|
|
|
Mar 31 2013, 02:54 PM
|

Klub 1000

Grupa: Moderatori
Datum reg.: 11-October 07
Član broj: 2,618

|
QUOTE (Take Two @ Mar 31 2013, 03:39 PM)  Realno, mogao bi da se ne raspadne kao Silva posle prve i odlično odigrane sezone. U stvari i može, ako te sezone uzmemo titulu (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Meni Silva donosi lepe poene ove godine. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Ubacuj Stukija da umuvamo jos koji.
--------------------
...we had dreams and songs to sing, of the glory round the fields of Anfield Road...
|
|
|
|
|
Mar 31 2013, 03:20 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
QUOTE (vladx @ Mar 31 2013, 03:54 PM)  Meni Silva donosi lepe poene ove godine. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Stvarno? Ja sam nešto pod utiskom da je značajno pao u formi, možda mi tako deluje jer je City sav škrbav. Oldično odigranih pola sata u 2. poluvremenu, sve ostalo je mlohav penis. Ne sviđa mi se ovaj bunkeraj pred sam kraj kad čuvamo minimalnu prednost... Zašto samo jedna izmena? (IMG: style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
3 - broj stranica
< 1 2 3 >
|
  |
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |