|

7 - broj stranica
< 1 2 3 4 > »
|
  |
Martin Škrtel #37, Naslednik Velikog Samija?? |
|
|
|
Oct 7 2008, 08:04 PM
|

Navijač

Grupa: Članovi
Datum reg.: 25-June 08
Član broj: 5,725

|
skrtel se vraca na bozic, ovo je dosta dobra vest posto je moglo mnogo gore da prodje ali ipak je to covek kome je cak noris dozvolio da koristi njegove viceve (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) onda je red na karagera da se povredi, pa u krug i svi srecni, svi igraju
--------------------
all those who have a red heart can rejoice, for they have seen 'god'
|
|
|
|
|
Oct 7 2008, 10:08 PM
|

Waldorf

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 2

|
Koliko sam shvatio, a nisam se baš mnogo udubio u vest, to sa Božićem je najoptimističnija prognoza, tako da kapiram da je realno očekivati ga natrag tek januara, što bi značilo da će propustiti decembarsku i novogodišnju ludnicu. A nadam se da su doktori u pravu sa procenom da mu ne treba operacija i da neće kasnije biti: "E jbg, ipak mora pod nož!" Naravno, ko sam ja da serem, kad ne'am pojma o medicini. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
--------------------
Sve ih prodaj Jürgene, vrati nam Fowlera!
|
|
|
|
|
Oct 8 2008, 09:49 AM
|

Klub 1000

Grupa: Moderatori
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 10

|
Cak i ako se vrati tek u januaru, a moze i u februaru sto se mene tice, ja cu biti "zadovoljan". Naravno, nisam strucnjak po pitanju povreda kolena (ili bilo kojih drugih povreda), ali kad god sam citao o slicnim povredama, povredjeni su imali jako dug period oporavka. Cesto se radilo od 6-9 meseci, a neretko su igraci gubili i citavu sezonu. Dok bi Skrtel trebao propustiti oko 3 meseca. Taman da se vrati negde sredinom januara, kako bi bio spreman za najvazniji deo sezone.
--------------------
Per Aspera, Ad Astra. Memento Audere Semper.
|
|
|
|
7 - broj stranica
< 1 2 3 4 > »
|
  |
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |