|

West Ham - Liverpool |
|
|
|
Feb 4 2019, 08:19 PM
|

Počasni član

Grupa: Članovi
Datum reg.: 11-March 12
Član broj: 12,478

|
Alisson, Milner, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Lallana, Keita, Salah, Mane, Firmino
Mirise da ce nam opet jebati desnu stranu. Ovaj put je na red dosao Felipe Anderson, mada nije toliko probojan i brz kao Gray i Zaha, ali ne sumnjam da ce super spori Milner imati mnogo problema
Lallana izvadjen sa dna kace u jako vaznoj utakmici, bio bi red da konacno odigra nesto.
Bice tesko bice 0-3
|
|
|
|
|
Feb 4 2019, 09:56 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
QUOTE (bokeli @ Feb 4 2019, 09:29 PM)  Saciri je bio ocajan od Uniteda na vamo. On ili Lalana isti klinac
Sta sere komentator, ovo je Robertsonov gol ne Keitin Naravno, ali evo Lallana je dosta živnuo danas. Igra pametnije i raznovrsnije nego Shakira, više učestvuje u igri. Greši, naravno, ali pokušava prave stvari... umesto da je samo prihvati na aut liniji i onda na slepo opali dijagonalu negde tamo u pravcu peterca, kao neki. Lončarević obožava Robertsona, kao i većina komentatora. Svačija će da bude greška samo ne njegova. Sad da uzme loptu i zakuca je u svoj gol, ovaj bi rekao da je Alisson trebalo da brani. Evo Carra priznaje da je Robertson trebalo da isprati Antonija ali konstatuje da je Noble ipak postavio dobar blok - pa nije izblokirao Škota, jebote, izblokirao je Keitu! Robbo je samog sebe izblokirao. Baš ne ide, iako smo se najzad vratili na 4-3-3. U najgore vreme loša forma, popuštamo i pozadi a napred još nije krenulo.
|
|
|
|
|
Feb 4 2019, 11:05 PM
|

Klub 1000

Datum reg.: 25-September 10
Član broj: 6,977

|
Šteta. Odbrana je delovala kao iz perioda pre Virdžilovog dolaska. Napad i sredina suviše statični, malo kreativnosti, malo organizacije. Keita i Mane jedini koji su nešto pokušavali u drugom poluvremenu, Firmino je odigrao jednu od najslabijih utakmica kod nas, ne pamtim kad je bio ovako loš. Već vidim kako će Everton da se naguzi Sitiju u sredu, tako da tada već padamo na drugo mesto, a pritisak nikad neće biti veći.
Posle dugo vremena, sve mi se čini realnijim da neće biti ništa od titule ove godine.
--------------------
|
|
|
|
|
Feb 4 2019, 11:13 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
QUOTE (Peyson @ Feb 4 2019, 10:57 PM)  Zašto imam utisak da se raspadamo? Možda zato što dok je sralo sralo je, ali pre ili kasnije pojavi se adekvatan probiotik i otvori ti oči da ne kenjaš cveće i da jednostavno pogrešno igraš. Apsolutno. Toliko smo se provlačili na sreću i ludilo, nerealno je očekivati da nas sere baš od prvog do posledjeg dana sezone. QUOTE (bokeli @ Feb 4 2019, 11:01 PM)  Mane jedina svetla tacka donekle. Mane cele sezone jedini nešto pokazuje u napadu, ali Nemac samom sebi čestita što je gurnuo Salaha na CF i pita se zašto li to nije uradio ranije (IMG: style_emoticons/default/isuse.gif) Danas nam je vratio prošlosezonsku napadačku formaciju, ali gle čuda - nisu uigrani u njoj! Bobi konstantno kasnio sa dodavanjima, Salah i Mane nisu znali gde da idu, iza njih Lallana nešto pokušavao ali ne može jebiga improvizacija da prođe protiv jače odbrane. Keita užasan; lepo je što nešto pokušava, ima dobar pregled igre, ali svaku loptu je loše dao. Matip tragikomičan, kako nismo preko njega i Alisona primili bar dva, ja nemam pojma. Robertson jede govna po običaju, forsira i trči kao blesav ali da pronađe saigrača ne ume, a kod prekida čuva vazduh. Milner pazio da ne ispada u kontrama kao protiv Zahe, ali ga zato nije bilo u napadu. Salah pošalje loptu na krilo, a tamo bek juri sa pola terena da je nekako zadrži u igri. Origi sa klupe, jebotebog. Origi Divock. I Šakira umesto Ljiljane, Kurta-Murta. Cenim da će nam poslednje nade u titulu okrutno dotući Solskjaer na Old Traffordu (IMG: style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
|
Feb 5 2019, 12:13 AM
|

Klub 1000

Datum reg.: 1-July 07
Član broj: 1,036

|
Slepački klub, luzerski mentalitet, a pretenciozan trener pun svojih zabluda. (Zanimljivo, živi u Brendanovij kući u Formby-u). Loša priča. Ovaj klub donosi samo nesreću i ozlojađenost, utiče na odnos sa prijateljima, porodicom, utiče na zdravlje, na slobodno vreme. Daješ mu sve, dok ti on meće iz bulje u usta, a u međuvremenu te malo pomazi. Slepci, jadnici. Opet nas januar košta kao i pre 5 godina, i nema sumnje da će ishod biti isti. Što pre to bolje, da se ne ložimo i ne sabiramo bodove kao pre 6 dana, +7 we gonna win the league. Nije ni čudo što služimo za sprdačinu, decenijama. Šta su koje pičke materine radili u Dubajiu, kad ne znaju gde se nalaze, svi se raspadaju, što od umora što od konfuzije. Tačno se vidi useravanje u gaće, niko ne sme da preuzme odgovornost, samo dodaš prvom do sebe i skloniš se. Čmarovi jedni bez jaja. Umesto da grizu, da uđu u legendu, ući će u viceve.
Koliki si to stručnjak šmekeru Klope da smatraš da je ok da nas posle 30 godina muke zajebavaš sa ovim klošarenjem, od igre, preko pozajmice Klajna, do tvrdoglavosti da ti ne treba niko, da je ovaj tim egal sa Gvardiolinim. Mora da se lik drogira u venu. Nema nama sreće verovatno nikad.
Ovu poruku je izmenio Djotun: Feb 5 2019, 12:15 AM
|
|
|
|
|
Feb 5 2019, 03:57 PM
|

Klub 1000

Datum reg.: 1-July 07
Član broj: 1,036

|
QUOTE (Dee Jay @ Feb 5 2019, 12:34 AM)  Mislim da nijednog trenutka ove sezone nismo bili favoriti za titulu. Mozda kada smo izvukli +7, ali i to je trajalo koju nedelju, ali ni po igri, a ni po rosteru, ne. Kako nismo jbt, vezali 8 pobeda u decembru, igra se značajno popravila, City izgubio 3 od 4 tekme, svi smo poleteli, i između božića i tekme na Etihadu bili smo favoriti za titulu bez dileme. Od te tekme krećemo da se useravamo, i slepački mentalitet je isplivao. Bukvlalno ni Brajton ni Palas nije trebalo da dobijemo. Sličan ovakav raspad igre i rezultata nam se desio i pre dve godine u januaru i februaru. S tim što smo tada imali tekme na dva dana, i dosta slabiji squad a i depth. Što se tiče nas kao favorita za titulu, nakon što je City izgubio od Beniteza kvota da će Liverpul biti šampion je bila 1,36 ! Nakon što mi nismo dobili Lester skočila je na 1,57 , City dobija Arsenal, kvota na nas ide na 1,66 , da bi posle one bede sinoć bila 2,1 i više nismo prvi favorit za titulu. (kvote sam pratio na bet365)
|
|
|
|
|
Feb 5 2019, 04:02 PM
|

Klub 1000

Datum reg.: 25-September 10
Član broj: 6,977

|
CITAT (Djotun @ Feb 5 2019, 03:57 PM)  Kako nismo jbt, vezali 8 pobeda u decembru, igra se značajno popravila, City izgubio 3 od 4 tekme, svi smo poleteli, i između božića i tekme na Etihadu bili smo favoriti za titulu bez dileme.
Od te tekme krećemo da se useravamo, i slepački mentalitet je isplivao. Bukvlalno ni Brajton ni Palas nije trebalo da dobijemo. Sličan ovakav raspad igre i rezultata nam se desio i pre dve godine u januaru i februaru. S tim što smo tada imali tekme na dva dana, i dosta slabiji squad a i depth.
Što se tiče nas kao favorita za titulu, nakon što je City izgubio od Beniteza kvota da će Liverpul biti šampion je bila 1,36 ! Nakon što mi nismo dobili Lester skočila je na 1,57 , City dobija Arsenal, kvota na nas ide na 1,66 , da bi posle one bede sinoć bila 2,1 i više nismo prvi favorit za titulu. (kvote sam pratio na bet365) Zato sam ja odigrao na nas još u septembru kada je kvota bila 6.00, čisto da me više peče (IMG: style_emoticons/default/bag.gif) Ništa nije još uvek izgubljeno, ali sa ovakvom igrom nemamo mnogo čemu da se nadamo. Ako se nešto ne promeni već u subotu i ne pobedi se Bornmouth, mislim da smo završili priču.
--------------------

|
|
|
|
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |