|

4 - broj stranica
1 2 3 > »
|
  |
Dres za 2013/14 |
|
|
|
May 2 2013, 06:10 PM
|

Klub 1000

Grupa: Moderatori
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 10

|
QUOTE (dzoker @ May 2 2013, 01:23 PM)  Ja sam izgleda jedini kome se uopste ne svidja ovaj retro fazon. Za mene je onaj iz 2008-09 i dalje neprikosnoven (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Potpuno se slazem, meni je to (nas) najdrazi dres. Imam vec jedan, a ako neko slucajno ima (ili zna nekog ko ima) isti taj dres M velicine, neka samo kaze cenu. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) That being said, svidja mi se ovogodisnji dres, mnogo vise nego ovaj koji sada nosimo. Voleo bi samo da su i svi emblemi/znakovi bele boje. A Pepeov dres je fantastican, jednako dobar kao i onaj sivi od pre par godina (isto sezona 2008-2009 mislim). Jedino se dvoumim da l' da uzmem long sleeve il' short sleeve.
--------------------
Per Aspera, Ad Astra. Memento Audere Semper.
|
|
|
|
|
May 2 2013, 10:14 PM
|

Navijač

Grupa: Članovi
Datum reg.: 9-November 08
Član broj: 6,413

|
CITAT (Mario_T @ May 2 2013, 07:10 PM)  Potpuno se slazem, meni je to (nas) najdrazi dres. Imam vec jedan, a ako neko slucajno ima (ili zna nekog ko ima) isti taj dres M velicine, neka samo kaze cenu. (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) That being said, svidja mi se ovogodisnji dres, mnogo vise nego ovaj koji sada nosimo. Voleo bi samo da su i svi emblemi/znakovi bele boje. A Pepeov dres je fantastican, jednako dobar kao i onaj sivi od pre par godina (isto sezona 2008-2009 mislim). Jedino se dvoumim da l' da uzmem long sleeve il' short sleeve. Takodje, ako neko hoce da se menja neka se javi, dres 2008/2009, crveni carlsberg, imam velicinu L, a menjao bih za M, pri tom ako je ocuvan, moj je zaista kao nov jos uvek!! Od te godine pa na ovamo sve losije i losije, da ne pricam koliko je tome doprinela promena sponzora, ali ajde, sta je tu je. (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
|
May 3 2013, 04:06 PM
|

Navijač

Datum reg.: 9-November 08
Član broj: 6,413

|
CITAT (Aleksandar88 @ May 2 2013, 11:21 PM)  Imam ja M #23, al' vam ne dam (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) . (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Moj je prazan, kao nov, skoro da ga i ne nosim, ali zeznuo sam se sa tom velicinom, inace nosim L pa sam bez mnogo razmisljanja uzeo i dres L, na kraju se ispostavilo da je bas velik.
|
|
|
|
|
May 4 2013, 08:15 PM
|

Logoraš

Datum reg.: 22-February 10
Član broj: 6,796

|
CITAT (LFCnemanja @ May 3 2013, 05:06 PM)  Moj je prazan, kao nov, skoro da ga i ne nosim, ali zeznuo sam se sa tom velicinom, inace nosim L pa sam bez mnogo razmisljanja uzeo i dres L, na kraju se ispostavilo da je bas velik. Ako ćeš ga prodavati, javi se. Pritom, ovaj dres je sjajan. Zapravo, i više nego što sam očekivao.
|
|
|
|
4 - broj stranica
1 2 3 > »
|
  |
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |