|

Potencijalni transfer, Spisak svih sa kim nas dovode u vezu :P |
|
|
|
May 22 2009, 02:14 PM
|
Novajlija

Grupa: Članovi
Datum reg.: 1-June 08
Član broj: 5,712

|
QUOTE (Jamaica @ May 5 2009, 07:03 PM)  Evo par iz glave samo, od zadnjih par dana....... Barry, Raul Albiol, Downing, Pranjic, Negredo, Luis Suarez, Eto'o, Haggeland, Glen Johnson, Subotic, Tevez, Keirrison, Zhirkov, Elia, Cana.... To je 14 samo sa zadnje dve strane Rafa Junior teme (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Feel free da dodate koga sam zaboravio....... Cenim da ce do pocetka jula biti trocifren broj (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Samo Tevez je do sad zavrsena prica (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Suska se nesto za Davida Silvu, ali po meni Tevez je igrac koji nam fali....
|
|
|
|
|
May 23 2009, 12:33 PM
|
Novajlija

Grupa: Članovi
Datum reg.: 1-June 08
Član broj: 5,712

|
QUOTE (Under @ May 22 2009, 03:35 PM)  ne znam kako je Tevez zavrshena prica (nisam procitao da je potpisao ni za jedan klub, pa ni produzetak loan ugovora sa scumom), a josh manje po kom osnovu je on bash igrac koji nam fali... ajde sad svi smo pametni, mene zaobidji sa takvim postovima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nisam odje da se prepucajem i nadmecem sa nekim !!!!!!!!!!!!!!! tako sam cuo da je zavrsena prica reg se na LFC pa vidji sta komentarisu englezi po tom pitanju!! joj sad bi i rafu da glumis??? po svakom osnovu bi dobro dosao, bolje pitati koji ga cluub nece???? ajd poz
|
|
|
|
|
May 23 2009, 01:25 PM
|

Waldorf

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 2

|
QUOTE (Fred Kremenko @ May 23 2009, 02:19 PM)  Aj spojite ovo sa Gmaz Jr temom, ova tema je generalno besmislena, kad vec imamo jednu potpuno istu... Realno, postala je ista tema kao i Rafa Jr. Diskusija neka se nastavi na temi o bureku sa jogurtom, bar dok se ne otvore glasine. lock
--------------------
Sve ih prodaj Jürgene, vrati nam Fowlera!
|
|
|
|
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |