|

QPR - Liverpool, jebe lud zbunjenog |
|
|
|
Dec 30 2012, 07:18 PM
|

čakravanti šrāvaka

Grupa: Carovi
Datum reg.: 1-May 07
Član broj: 696

|
QUOTE (bocejan @ Dec 30 2012, 06:54 PM)  Sterling prilcno nikakav. Gradi se i cuva loptu a nema ga 20 kila. Ovo je i moj utisak već jedno vreme. Možda je prerano govoriti, ali dečko baš i ne napreduje kao što sam se nadao. Ne znam da li je to do timske igre koja se svodi mnogo više na muljanje u klinču (za šta su stvoreni Suarez, Enrique, Lucas, itd.) nego za trčanje (a to je Sterlingu za sada sve što ima). Malo me brine voljni momenat, igrač u njegovim godinama bi trebalo više da grize i trudi se, da juri svaku loptu, a ne da stoji i gleda Suareza kako radi to umesto njega. Inače OK trening utakmica, bilo bi zanimljivije da smo imali protivnika. Henderson je delovao manje tragično nego Shelvey prethodne dve, verovatno zato što je manje pokušavao da uradi sa loptom.
|
|
|
|
|
Dec 30 2012, 07:44 PM
|

Klub 1000

Grupa: Članovi
Datum reg.: 15-March 10
Član broj: 6,810

|
CITAT (Take Two @ Dec 30 2012, 07:18 PM)  Ovo je i moj utisak već jedno vreme. Možda je prerano govoriti, ali dečko baš i ne napreduje kao što sam se nadao. Ne znam da li je to do timske igre koja se svodi mnogo više na muljanje u klinču (za šta su stvoreni Suarez, Enrique, Lucas, itd.) nego za trčanje (a to je Sterlingu za sada sve što ima). Malo me brine voljni momenat, igrač u njegovim godinama bi trebalo više da grize i trudi se, da juri svaku loptu, a ne da stoji i gleda Suareza kako radi to umesto njega.
Inače OK trening utakmica, bilo bi zanimljivije da smo imali protivnika. Henderson je delovao manje tragično nego Shelvey prethodne dve, verovatno zato što je manje pokušavao da uradi sa loptom. Sterling u ovom trenutku prakitcno nema konkurenciju za mesto, sad je potpisao novi ugovor, sve je to verovatno uticalo ne njegovo samozadovoljstvo pa mu je i voljni momenat i nivo igre pao. Već sam jednom napisao, da i on i Suso treba da sto više igraju, ali mislim da nije dobro da npr. Sterling bude praktično jedina opcija na svojoj poziciji. Nestrpljiv sam da vidim Staridža i Borinija, baš bih voleo da njih dvojica prorade u narednom periodu.
--------------------
"Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor."
"My idea was to build Liverpool into a bastion of invincibility. Napoleon had that idea. He wanted to conquer the bloody world. I wanted Liverpool to be untouchable. My idea was to build Liverpool up and up until eventually everyone would have to submit and give in."
|
|
|
|
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |