|

5 - broj stranica
< 1 2 3 4 > »
|
  |
Rafina Pantomima, ko pogodi svaka mu se dala, ili svaki joj se dao :) |
|
|
|
Apr 21 2008, 09:03 AM
|

Lešinar

Grupa: Članovi
Datum reg.: 14-August 06
Član broj: 75

|
Konacno sam saznao koje je to Rafino pojacanje... (skroluj dole da saznas (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) ) Luis HIMENEZ!!! OLE! (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
--------------------
Mozes da promenis devojku, kraj u kome zivis, politicko uverenje, ali ne i klub za koji navijas!Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.
|
|
|
|
|
Apr 22 2008, 10:43 AM
|

Klub 1000

Grupa: Moderatori
Datum reg.: 1-May 06
Član broj: 10

|
QUOTE (Scouser @ Apr 22 2008, 09:42 AM)  Čudi me da niko nije glasao za Mancini-a , dosta puta je bio povezivan sa Liverpulom, takav igrač nam treba, ostaje bez ugovora na leto, ali niko da klikne na njega (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesi li siguran da mu ugovor istice ovo leto (da ne bude kao sa van der Vaartom (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) )? Ovo pitam zbog toga sto me cudi to sto jos niko nije pokusao da mu ponudi ugovor. Ako mu ugovor sa Romom zaista istice sledece leto, onda drugi klubovi mogu da mu ponude ugovor vec u januaru.
--------------------
Per Aspera, Ad Astra. Memento Audere Semper.
|
|
|
|
5 - broj stranica
< 1 2 3 4 > »
|
  |
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:
|
 |